Nyår 2018

Ut med 2018 och in med 2019

Jag önskar att jag kunde summera 2018 som ett bra år. Men vi kan väl snarare säga att jag med glädje kastar ut det året och firar in det nya. Så kan vi säga. Jag har tagit dåligt hand om mig mentalt, ignorerat min plan för att ha balans och det har så klart fått följder. Både psykiskt och fysiskt.

Eftersom jag blivit ganska mentalt nedgången så tänker jag bara negativt märker jag. Blir ni också så när ni har en dålig period?

Jag är liksom tvungen att gå tillbaka i arkivet här i bloggen för att hitta några positiva grejer. Så det kanske är bra terapi att faktiskt summera ändå?

Då kör vi:

Lite positivt kring året som gått

Plus andra saker som inte dokumenterats i bloggen så klart.

Jag hade tänkt göra en lista med negativa saker också, men det behövs inte. Jag har varit tillräckligt bitter och deppig ändå.

Nyårslöfte inför 2019?

Nej, vet ni vad. Det har jag nog inte. Jag vill bara vara mig själv. Möjligen ta mindre ansvar för andra och mer ansvar för mig själv.

Kanske hitta fler små måsten att släppa taget kring, för ett enklare och roligare liv.

Med tanke på den enorma hjärntrötthet jag kände innan jul, så behöver jag nu ta meditation och mindfulness på allvar för att kunna fungera och fokusera. Det är helt nödvändigt och avgörande för att bland annat klara mitt jobb.

Vare sig du festar in det nya året, slappar hemma i soffan, sover eller vad som helst – jag önskar dig ett gott nytt år!

Vad släpper du taget om 2019 för att få ett enklare liv?