Nyårslöfte 2018

Nyårslöfte 2018 – att träna mindre

…på gymmet i alla fall. Ja, jag kanske gillar att gå emot strömmen 🙂
Jag kommer att fokusera på hälsan ännu mer i år och det innefattar alltså INTE mer tid och hårdare träning på gymmet. Jag har lagt tid och energi på gymträning så det räcker och blir över. Jag gillar verkligen styrketräning och kommer absolut fortsätta. Det är en bra investering för framtiden så att man vet att kroppen kommer fortsätta hålla ihop hyfsat. Jag vill vara stark och klara av saker utan att gå sönder.

Yrkesmässiga mål i fokus 2018

Detta år kommer jag lägga en del energi på att bli ännu bättre på mitt jobb, jag kommer att gå några utbildningar och målet är att ha certifieringar i Google AdWords och Google Analytics innan året är slut. Jag jobbar med digital marknadsföring ifall ni undrar.
”ja, men man kan väl ha fler mål?”. Nej, det räcker för mig. Jag har tidigare haft många mål och ambitioner samtidigt som allt ska vara bäst och perfekt, se vad det gjorde med mig. Nu måste jag vara smart.

Mål kring hälsa och träning

Jo, jag har ett annat personligt mål och det är att börja öva på att stå upp för mig själv. Det kommer kanske att vara det svåraste. Den dåliga självkänslan sitter i ryggmärgen och kopplas automatiskt in i utmanande situationer. Men jag måste bli bättre på detta eftersom det också är kopplat till en bättre hälsa.
För ett antal år sedan kunde jag gymma 5-6 gånger i veckan. Senaste åren har det nog oftast handlat om 4 gånger i veckan. Nu kommer jag styrketräna max 3 gånger i veckan. Det räcker gott. Jag vill faktiskt lägga tid och energi på annat. Dessutom är jag sugen på att börja promenera någon gång ibland. Inga måsten där heller. Under några år var det ett måste för mig att kliva upp tidigare och promenera VARJE morgon. Det är jättemysigt att morgonpromenera. Men inte när det blir ett måste i ur och skur, oavsett om man orkar eller inte.
Har du nyårslöften eller särskilda ambitioner inför ett nytt år? Har du sett hashtaggen #jagskiteri, initierat av Ida Östensson? Jag tyckte det var en störtskön idé! Det kanske bästa nyårslöftet att ta bättre hand om sin hälsa?
 

Saker jag skiter i för att inte bränna ut mig. Vad skiter du i? #jagskiteri https://t.co/Fk8coRPxZo
¨

https://twitter.com/Idaostensson/status/945602889212407810?ref_src=twsrc%5Etfw