Julen 2017 och försök till återhämtning

Ja jisses, jag var nästan sopslut när julklappar inhandlats, det sista gjorts på jobbet och allt packats ner inför resan till Orsa. Jag vet inte vad som hänt denna höst, men antagligen har jag inte tagit hand om mig alls. Mot slutet kändes minsta lilla grej som ett jätteprojekt och jag hade en ständig önskan om att få bli lämnad ifred och inte ha några som helst krav på mig.

När jag var ledig några dagar nu märkte jag också hur otroligt hög muskulär anspänning jag har. Och det är svårt att bli av med, särskilt på bara några dagar. Har även fått tillbaka de vita ”blixtarna”, eller vad man ska kalla det, framför ögonen ibland när jag ligger i sängen i mörkret. De kommer bara när jag varit väldigt spänd i ansikte och käkar ett tag.

Oh well. Det var en mysig jul i alla fall och jag tog några promenader i vinterlandskapet där uppe. Så bjuder på en liten bildkavalkad! God fortsättning och gott nytt år på er, hoppas att ni haft en avkopplande jul i möjligaste mån!

Dela gärna!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
0 0 Röster
Vad tyckte du om detta inlägg?
Prenumerera
Meddela mig om
guest
4 Kommentarer
Äldsta
Nyaste Mest röstade
Feedback
Se alla kommentarer
Susanne

Är inget fan av snö och vinter som du vet men åh så fina bilder!!!
Mina vita blixtar aka tinnitus har blivit bättre efter avkopplande jul och nyår, nu låter det inte som vita häxans släde eller en traktor med snökedjor längre utan ganska under kontroll. Skönt. 🙂

A

Hej, första gången här och vilken fin blogg! Sökte på utmatning och återfall och hamnade här, är själv nära känner jag och vill verkligen inte hamna där igen men så svårt det är att bromsa trots att man vet.

Du kanske också vill läsa:

Prenumerera på bloggen: