Jul 2017 Orsa

Julen 2017 och försök till återhämtning

Ja jisses, jag var nästan sopslut när julklappar inhandlats, det sista gjorts på jobbet och allt packats ner inför resan till Orsa. Jag vet inte vad som hänt denna höst, men antagligen har jag inte tagit hand om mig alls. Mot slutet kändes minsta lilla grej som ett jätteprojekt och jag hade en ständig önskan om att få bli lämnad ifred och inte ha några som helst krav på mig.

När jag var ledig några dagar nu märkte jag också hur otroligt hög muskulär anspänning jag har. Och det är svårt att bli av med, särskilt på bara några dagar. Har även fått tillbaka de vita ”blixtarna”, eller vad man ska kalla det, framför ögonen ibland när jag ligger i sängen i mörkret. De kommer bara när jag varit väldigt spänd i ansikte och käkar ett tag.

Oh well. Det var en mysig jul i alla fall och jag tog några promenader i vinterlandskapet där uppe. Så bjuder på en liten bildkavalkad! God fortsättning och gott nytt år på er, hoppas att ni haft en avkopplande jul i möjligaste mån!