Stress i december

Att ha utmattningssyndrom i december

Fuck december alltså. Vore det inte för att man redan var utmattad skulle man väl få utmattningssyndrom bara av denna hysteriska månad. Som egentligen ska vara så mysig?

Hösten har gått så fort att man plötsligt inser att man åter sparat verkligen alla julklappsinköp och andra förberedelser till sista minuten. På jobbet är det för många av oss extra tuff belastning och mycket som ska ros i land innan jul. Sedan är det julfester och glöggfester hit och dit. För att inte tala om alla ni som har barn och har luciatåg samt olika avslutningar att tänka på.

Hjärnstress och ständigt på högvarv

Hjärnan är på högvarv konstant. Jobbgrejer, planera julklappar, packning etc.

Jag har verkligen inte tagit hand om min hälsa denna höst. Bara kört på. Dessutom festat till det REJÄLT några gånger och det är absolut inte att rekommendera när man redan är lite skör.

Att det står stilla på den här bloggen är på grund av att jag är tom helt enkelt. Eller, tom är kanske inte rätt uttryck. Jag har inget att ge, pallar inte just nu att formulera saker. Hjärnan behöver pausa. Det jag har ger jag till jobbet och däremellan måste jag återhämta mig.

Skänker en tanke till er andra med utmattningssyndrom, hoppas att ni kan hantera december bättre än vad jag gör i år 🙂