Julen 2018

Julen 2018 – vinter, tomtar och återhämtning

Då har jag landat hemma igen efter en jul uppe i Orsa. Det har varit mysigt och kravlöst. Där uppe var det ordentlig vinter när vi kom och på julaftons morgon var temperaturen nere i 22 minusgrader, vilket kanske är lite väl frostigt när man inte är van. Nåja, vi var mest inomhus i alla fall.

Den sega förkylningen

Jag var i så pass skick att jag kunde resa på lördagen, men har varit fortsatt lite förkyld under julen. Otroligt seg förkylning detta! På annandagen lugnade det ner sig och jag kunde till och med sova utan nässpray. Yaaaay 🙂

Då passade jag även på att ta en promenad, vilket väl var den första motion jag fått på flera veckor. Det har inte funnits tid eller ro att träna, sedan blev jag sjuk. Det kändes kan jag säga. En helt vanlig promenad och jag blev helt slut! Sedan är man väl inte i toppform efter sjukdom heller, men jag visste inte att formen var SÅ kass. Nu får jag ta tag i kroppen så att den börjar funka igen!

Rastlöshet och mobilsurfande

Märker ändå att jag har svårt att vara närvarande. Så fort det blir stiltje så ska mobilen upp och kollas av. Utan någon särskild anledning utom rastlöshet. Det mentala behöver också tas tag i, då jag skulle må mycket bättre av att inte vara så uppe i varv mentalt.

En bildkavalkad kommer är då, som en sammanfattning av julen 2018 kan man väl säga: