Aldrig mer utmattad

Jag medverkar i avsnitt 11 av ”Ung och utmattad!”

Nu ligger det ute – poddavsnittet jag var med och spelade in för några veckor sedan!

Både jag och Sandra som intervjuar var i varsin tröttare period när vi pratade, men jag tycker vi fick till det riktigt bra ändå 🙂 ”Ung och utmattad” är en podcast om utmattningssyndrom och olika verktyg för att hitta balans i livet. Sandra och Sofia som gör podden vill också att vi alla börjar prata om detta växande samhällsproblem. Så grymt bra att lyfta detta ämne och jag vill också tacka tjejerna för att jag fick vara med!

Gå in och lyssna! Jag tycker dock det är sjukt skum känsla att höra sin egen röst så där. Men det är tydligen normalt att känna så…

Dela gärna!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
0 0 Röster
Vad tyckte du om detta inlägg?
Prenumerera
Meddela mig om
guest
1 Kommentera gärna
Äldsta
Nyaste Mest röstade
Feedback
Se alla kommentarer
Sandra

Tack själv. Det blev ett mycket trevligt och nyttigt samtal.

Du kanske också vill läsa:

Prenumerera på bloggen: