Produkter mot håravfall

Mitt håravfall har minskat!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore, och MEDS

När vi städade häromdagen och min man städade badrummet så konstaterade han att det blivit betydligt mindre hår på golvet 😀

Jag insåg att ja, jag ser betydligt mindre hår i duschen när jag har tvättat håret. Så något har verkligen hänt senaste månaderna. Jag har ju skrivit om det förut, jag tror att jag förlorade nästan halva mitt hår efter långa perioder av stress och tävlingsdieter. Under några år har jag kört lite olika metoder och produkter för att tappa mindre hår (och helst få mer hår). Visst har jag sett lite skillnad, men nu är det mer skillnad!

Vad har jag gjort då? Visst kan det vara effekt av alla möjliga saker som först nu kickar in – sådant här tar ju tid – men förutom det så har jag adderat två kosttillskott sedan ett drygt halvår tillbaka och det är följande:

Kollagen för kroppens alla vävnader

Jag var länge skeptisk till att kollagen skulle hjälpa mot något alls trots hypen. Så fick jag en förpackning i en goodie-bag och började läsa lite om det. Som den 50+åring jag är så ser jag ju och känner skillnad på hud, hår och leder bland annat. Så jag tänkte att jag ger det en ärlig chans med att inta det varje dag vilket jag gjort nu sedan i höstas. Jag kör på nedan som känns som att det är både bra innehåll och prisvärt:

Läs mer och köp här:

Biotin – superviktigt hårvitamin

I alla kosttillskott för håret så brukar biotin vara en av de viktigaste ingredienserna. Detta kan du läsa om biotin i länken nedan: ”Biotin är en omtalad och populär vitamin tack vare dess positiva egenskaper på håret. Vitamin B7 är en vattenlöslig vitamin och ett eventuellt överskott i kroppen går ut via urinen.”

Jag kör på märket nedan eftersom jag köper mycket annat från det och det är prisvärt, men det finns ju en uppsjö sorter.

Läs mer och köp:

Alla produkter som jag tipsar om på den här bloggen är produkter som jag verkligen står bakom. Alla fungerar vi olika och har olika behov för hälsan, men dessa ovan har gjort skillnad för mig så de kan absolut vara värda att testa om du också tappar massa hår.

Imorgon åker jag iväg en sväng så vi ses på sociala medier ett par veckor framåt!