Smittad av corona

Coronasmittan tog sig hem till slut

”Vi som har skött oss så bra” sade sambon häromdagen. Jag har jobbat hemma, vi har inte umgåtts eller flängt land och rike runt. Den svaga länken var hans jobb som måste utföras på plats och där det finns individer som inte tagit pandemin på allvar riktigt. Så att ja, nu sitter vi här. Han blev sjuk för en dryg vecka sedan och fick provsvaret i tisdags. Då hade jag också börjat känna mig lite konstig och få ont i kroppen.

Sedan kände sig han bättre ett par dagar men i torsdags blev det sämre igen. För mig velar det lite, jag har ont bakom ögonen som om bihålorna har något i görningen men inte riktigt kommer till skott. Vårdcentralen ville inte testa mig, utan sade att vi förutsätter att jag också har sjukdomen.

Jag har jobbat hela veckan eftersom jag inte känt mig nämnvärt dålig. Fast igår efter jobbet var jag astrött och somnade, sov i tre timmar så att helt hundra kanske det inte var…

Covid-19 ingen vanlig förkylning

Jag hoppas så att vi slipper något långtidselände, liksom orka? Det har bara gått en vecka och man är riktigt less. Man vet liksom inte om man är på bättringsvägen eller inte, när det ska svänga och bli en överraskande vändning eller något.

Så hur mår ni? Du som läser och lyckats hålla dig smittfri – var rädd om dig och ta inga risker, det år inte värt det. Tro mig, detta är ingen vanlig förkylning med ett förutsägbart förlopp.