Tips om app med funktioner och community kring hälsa

Jag blev kontaktad av en av grundarna till en app där man bland annat kan kommunicera med andra som har samma åkommor eller mediciner som en själv. Dessutom ställa in påminnelser för sin medicin eller logga in på 1177.se. Appen heter Medogram.

Joina min grupp om utmattningssyndrom!

Det är inte så många som använder den ännu eftersom den är ny., så det vore ju kul att få dit fler! Jag har startat en grupp för oss med utmattningssyndrom dessutom! 🙂 Du kan ha ditt eget namn som användarnamn, eller vara lite mer anonym.

Ladda ned den för iPhone här Har du Android så är det på g snart också!

Du kan också läsa mina tidigare tips om appar för mindfulness.

Dela gärna!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
0 0 Röster
Vad tyckte du om detta inlägg?
Prenumerera
Meddela mig om
guest
2 Kommentarer
Äldsta
Nyaste Mest röstade
Feedback
Se alla kommentarer
Linnéa

Låter som en smart app på många vis. Jag har visserligen ingen medicin att hålla koll på för egen del, men det har genom hela utmattningen varit mycket värt att ha kontakt med andra i samma situation. Tack för tipset.

Du kanske också vill läsa:

Prenumerera på bloggen: