Vättern solnedgång

Sjukdagar med omikron

Ja, även omikron tog sig ju hem till oss och jag blev sjuk samt testade positivt förra torsdagen. Bet ihop och jobbade torsdag och fredag, sedan brakade helvetet löst eller hur man ska säga. Får ändå vara tacksam att det blev som en elak förkylning, som vanligt värst i näsan. Jag vet inte hur många toarullar jag snöt upp förutom de 6 Lambi-paket med näsdukar jag hittade.

Det blev sjukdagar från jobbet måndag till onsdag. Samtidigt som jag kände mig stressad att saker hopade sig, möten fick bokas om etc, så är det ändå välbehövligt ibland att få…tja, lite andrum från allt. Som jag skrivit tidigare – man får vila när man är ”sjuk på riktigt”.

Avlastning på jobbet

I fredags kom en glad nyhet och det är att vi har anställt en ny kollega som kommer att ta över en del av de arbetsuppgifter jag idag har (trots att jag egentligen inte hinner). Hur skönt är inte det, jag kände faktiskt genast att framtiden och utsikterna att få bättre fokus i jobbet är LJUSA!

Hoppas att ni mår bra! Avslutar med några bilder från veckan: