Esberitox mot förkylning

När en utmattad får en ”riktig” sjukdom

För man kan ju inte bli sjuk någon random höst- eller vinterdag. Utan förkylningen ligger och väntar till en vecka före jul. Då det är:

  1. Asmycket att göra på jobbet.
  2. Snart jul (och fucking julklapparna är inte heller helt klara).

När jag var dålig i höstas lovade jag mig själv att skaffa Esberitox så att det finns hemma till nästa gång jag börjar känna förkylning.

Man ska helst börja ta dem när man börjar känna minsta lilla nämligen, då kan det vända och gå över helt.

Gjorde jag det? Nej. I torsdags började jag känna mig gisten, liksom frysa och få ont i kroppen. Köpte Esberitox och har överdoserat sedan dess (alla rekommenderar överdosering). Har märkt det förr och märker även denna gång att även om förkylningen inte släpper, så blir den mycket mer lindrig och går över snabbare. Så det är ett tips!

Förkylning är i alla fall en ”godkänd” sjukdom

Som jag skrivit innan så är det på ett konstigt sätt lite skönt att bli ”sjuk på riktigt”. Vi med utmattningssyndrom vet ju att det är svårt att bli tagen på allvar, då det inte syns utanpå och man ”borde kunna vara som vanligt”. När man då blir förkyld är det äntligen tillåtet att få vara svag och slippa prestera. Är det någon mer än jag som känner så?

Hoppas ändå att du som läser får vara frisk och särskilt över julen!