Återhämtningsterapi

Utmattad och svårt att få hjälp – tips för dig

Idag vill jag tipsa om att du som är utmattad eller i riskzonen för utmattning kan söka hjälp hos en återhämtningsterapeut.

Återhämtningsterapeut är en ny yrkesroll och har nu även en organisation: Återhämtningsterapeuternas Organisation (Åhto). Den nystartade föreningen riktar sig till Diplomerade Återhämtningsterapeuter samt elever som är under utbildning hos Soulful Living Holistic

Ett tips för dig som läser nu och känner att du har svårt att hitta rätt hjälp, är att de även söker övningsklienter! Jag blev kontaktad av Marie Hjalmarsson som tipsar om detta nedan:

Återhämtningsterapi

Utmattad eller på väg att bli det? Det finns hjälp att få!

Utmattning har blivit en folksjukdom, och en stor del av de drabbade får inte den hjälp de behöver för att kunna läka. Ur detta behov har en helt ny yrkeskår växt fram: diplomerad återhämtningsterapeut. Vi är specialiserade på återhämtning efter utmattning och stressrelaterad ohälsa och kan hjälpa dig var du än bor eftersom vi finns online.

 Återhämtningsterapeuten har en helhetssyn och hjälper dig att läka genom mindfulness, stresshantering, meditation och personlig utveckling. Du får lära dig om den bakomliggande orsaken och hur just du behöver göra för att inte återinsjukna. 

Utbildare är Soulful Living AB och om du vill prova på finns möjlighet att anmäla sig som övningsklient, vilket vi ständigt söker! Om du vill läsa mer om oss återhämtningsterapeuter, gå gärna in på vår organisations hemsida: www.åhto.se . Där kan du även se om det finns någon återhämtningsterapeut i närheten av dig!

Hör gärna av dig till mig eller någon av mina kollegor om du vill prova på eller behöver hjälp!