Siljan från Rättvik

Semestern 2017 närmar sig sitt slut

…det gick snabbt kan jag säga. Hade några dagars semester i slutet av juni och nu har jag haft tre veckor sammanhängande.

Man kan säga att jag gått in lite i en ny fas dessa veckor. Det är svårt att förklara, men som jag skrev i ett tidigare inlägg, så har jag släppt på en del små ”måsten” och rutiner. Varit mer avslappnad i själen.

I andras ögon har jag troligen inte gjort ett skit. Förutom sista veckan som jag mestadels tillbringade uppe i Dalarna (bilden ovan är Siljan från Rättvik när jag åkte igenom på vägen upp och bilden nedan är från mammas och styvfars trädgård där man ser en del av Orsasjön).

Vad innebär det att ”göra saker” på semestern?

För om det ska räknas att man gjort något så ska man ju helst åka någonstans. Helst lite hit och dit hela tiden. Jag åker gärna iväg en sväng men det passar inte mig att leva i resväskor i tid och otid. Känner att jag behöver semestern till att göra så lite som möjligt, för att ladda batterierna för hösten. I år har jag och sambon gjort vad fan vi vill och när vi vill.

Men jag har som sagt byggt en webb där jag samlar allt jag gör och bygger mitt ”personliga varumärke” som det heter numera. Det har varit jättekul, kreativt och nästan meditativt 🙂

Och så har jag utvecklats en del mentalt av att ”slarva runt” lite. Det kommer antagligen vara svårt att somna ikväll då jag haft en minst sagt ändrad dygnsrytm, men det är det värt.

Är faktiskt hyfsat laddad att jobba i morgon…och ska bevara den inställning till livet jag börjat bygga upp 😉

Siljan från Rättvik