Aldrig mer utmattad

Att bli levande igen efter utmattning

Första jobbveckan efter semestern är avklarad. Den inleddes med en stendöd dator som behövde felsökas och sedan bytas ut – men det läste sig, det med. Eller snarare, jag löste det utan att hetsa upp mig alltför mycket.

Nu är det helg igen och jag håller kvar semestervanorna. Vara uppe sent, leva på pannkakor och inte vara så jävla inrutad och präktig. Jag har tyvärr varit uppe  lite väl sent på kvällarna i veckan också, vilket kändes till slut. Inte så hållbart när man är beroende av mycket sömn för att fungera.

Men nu på helgen är det helt ok att slarva lite. Väldigt skönt faktiskt. Det har stärkt mig mentalt att rubba mina strikta cirklar denna sommar. Jag behöver såklart ta hand om mig, men jag behöver inte gå tillbaka till mitt autopilotliknande tillstånd. Ett steg mot att bli mer levande igen 🙂

Dela gärna!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
0 0 Röster
Vad tyckte du om detta inlägg?
Prenumerera
Meddela mig om
guest
2 Kommentarer
Äldsta
Nyaste Mest röstade
Feedback
Se alla kommentarer
Miss Bränd

Härligt med framsteg! Ibland är det bra att släppa lite på rutiner.

Du kanske också vill läsa:

Prenumerera på bloggen: