Semestern 2017

Mest avslappnade semestern på många år

Denna semester alltså! Jag inledde den med att vara VÄLDIGT trött. Tränade ”som vanligt” ändå och blev ännu tröttare. Träning är inte alltid det bästa.

Hängde i Göteborg två dagar med syrran första veckan vilket var väldigt avslappnat och kul. Mycket shopping och promenerande men i övrigt bara soft. Ansiktsmask och grejer 😛

Därefter har jag och sambon bara slappat. Vi har kommit överens om att vi inte måste hitta på vissa saker bara för att det är semester. Återhämtning och bara vara är prio ett. Han har spelat en del Xbox och jag har ägnat mig mycket åt att pyssla med WordPress.

Nördigt sena kvällar och inga måsten

Dessutom har jag gjort klart och lanserat en god väns webb med konst.

Låter kanske som en trist semester för många men för mig har det varit underbart. Att dessutom sitta och fixa med webbplats har varit jättekul och jag har mått så bra av att få nörda in mig. Tränat har jag gjort när jag känt för det helt enkelt. Jag har dessutom varit uppe till typ midnatt och därefter sovit länge på morgnarna, senaste dagarna ca 8.30. Det är sent för att vara mig, med tanke på att jag senaste 10 åren vaknat runt 05 oavsett. Då när jag var i robotläge/på autopilot med träning och andra rutiner.

Det känns faktiskt lite som att jag börjar ”hitta mig själv” igen 🙂