Rosenlunds rosarium

Semestern 2021 har inletts

Nu har det gått några dagar in på semestern och jag är såklart helt lost till att börja med. Jag är ju ofta sådan att jag inte riktigt vet vem jag är när jag inte jobbar. Ni vet, det där ”vem är jag när jag inte presterar”.

Sedan att man inte har några särskilda rutiner helt plötsligt är ju också helt förvirrande. Eftersom våren på jobbet varit väldigt intensiv (eller ja, hösten innan dess också…) så är jag fruktansvärt rastlös och tankarna flyger hit och dit. Jag har inte ro att kolla på serier utan behöver liksom aktivt göra något. Det är väl inte helt bra antar jag.

Jag försöker dock hålla igång fysisk träning, känner ett behov av det denna semester. Har faktiskt återupptagit att springa! Det är sjukt jobbigt även denna gång och jag har ju aldrig känt det där flowet (antagligen för att jag alltid tröttnar efter ett tag) men jag känner just nu behov av att träna hjärtat och då gäller det att ta vara på tillfället 😉

Nu låter det som att jag tycker det är helt jobbigt med semester, men det är ju bara den där första förvirrande veckan när man ska försöka varva ned som är lite konstig 😉

Jag inledde semestern med att skaffa ny mobil då min gamla började bli helt trött. Så nu är det faktiskt jag som tagit bilderna till detta inlägg! Från Rosenlunds rosarium då, i vanlig ordning. Eftersom kameran är så pass bra så blir det nog fler egna bilder här på bloggen 🙂

MEN! Jag har redan tappat bort vilken veckodag det är och det är ju ett bra tecken!

Man vet att man har semester när man har tid att sitta och leka med olika foto- och bildredigeringsappar, hehe 😉

Hoppas att DU har en fin och avkopplande sommar!