Äntligen Dalarna – semestervecka 2

Två år sedan jag åkte upp till Dalarna pga den satans coronaskiten. Men förra veckan var det äntligen dags! Mamma och hennes man är fullvaccinerade, jag har bara fått en dos men var supernoga med munskydd och hygien under resan.

Det var välgörande att få komma upp dit kan jag lova. Efter en superstressig tid behövde jag dessutom få lite perspektiv, miljöombyte och familjehäng. Har inte så jättemycket att skriva utan bilderna får tala 😉

Några bilder från promenadrundan jag brukar ta, längs den finns både Orsasjön och hembygdgården.

En dag åkte vi som vanligt till Falun, pga mysig stad och jag har bott där. Vi käkade lunch vid Dalregementet.

Matbilder från veckan (ingen från lunchen i Falun dock), husmanskost i form av pyttipanna samt att vi grillade en kväll.

Några bilder från trädgården i väntan på grillat, tyvärr var inte grannens kor ute i hagen just då.

Men nästa dag kom de!

Hoppas att du har/har haft en fin sommar!