Roadtrip till Hjo

Roadtrip till Hjo och lite nätshopping

Jahapp, då har halva semestern gått. En annorlunda sådan. Jag är trött och rastlös på samma gång. Det är fett tråkigt att inte kunna åka till Dalarna och träffa familj, eller göra annat som är trevligt men för riskfyllt. Jag vet ärligt talat inte hur jag mår. Jag känner mig tom och fördriver tiden typ.

Vi tar dagarna som de kommer, kan man lugnt säga. Igår skulle vi ta en promenad runt Rocksjön nere i stan, men stannade till på en brygga och sedan orkade vi inte gå mer 😛

Vi åkte en sväng som råkade gå ända till Hjo. Så kan det gå. Jag hade aldrig varit i Hjo innan, men det var ett mysigt ställe. På sommaren i alla fall 😉 Centrum var ett enda gytter av folk eftersom alla turistställen i Sverige verkar vara knökfulla denna corona-sommar.

Nere vid campingen var det lite lugnare och där kunde man gå en sväng vid Vättern utan att trängas.

Det blev alltså en betydligt längre tripp än planerat och tillbaka i Jönköping var vi fett hungriga. Jag kände mig också väldigt ofräsch och i behov av en dusch. Saken är den att jag testar giftfri deodorant och har nu kört en från Nuxe som fått väldigt bra omdömen, men som jag inte riktigt tycker håller hela vägen för mig.

Började surfa lite och det blev lite nätshopping framåt natten. Nu tänker jag testa en från Lush istället, någon läsare som testat den nedan till vänster?

Eftersom jag älskar deras hårprodukter och vill ta extra hand om hårbotten för att förebygga mer håravfall, blev det även några hårprodukter. Tog en screenshot av min trevliga beställning:

Hoppas att ni har det fint denna annorlunda sommar!