Affiliate på bloggen

Några ord om reklam på bloggen

Som ni kanske ser har det börjat titta fram lite reklam även på denna blogg. Jag tänkte att jag behandlar detta ämne lite kort.

Min generella uppfattning om marknadsföring

Till vardags jobbar jag med digital marknadsföring på en byrå och jag tycker det är kul helt enkelt. När det görs snyggt och på rätt sätt alltså. Marknadsföring och försäljning är ju liksom  helt avgörande för företag – många är väldigt emot reklam, men det skulle vara väldigt svårt att driva företag om man inte kunde tala om att man finns och vad man kan erbjuda. Om företag inte kan sälja och gå runt så mister vi dessutom en massa jobbtillfällen.

Om marknadsföring här på bloggen

Jag har anslutit mig till ett affiliatenätverk som heter Adtraction och som förmedlar samarbeten med olika annonsörer som också anslutit sig. Där har jag valt ut några som jag tycker är relevanta.

Jag använder mig av bildannonser och så kallade djuplänkar. Djuplänkar innebär att jag länkar till exempelvis en specifik produkt som är relevant i ett inlägg, som detta recept på pannkakor. När ett inlägg innehåller en reklamlänk måste det enligt regler alltid anges överst i inlägget.

Vill du stötta bloggen?

När du klickar på en annons här eller en av mina länkar och därefter köper på den sidan, kommer det in några kronors provision till mig. ”Många bäckar små” brukar man ju säga och skulle jag börja dra in lite pengar på bloggen så skulle det kunna bidra till att stötta projekt inom stress, utmattning och psykisk ohälsa. Jag brinner för dessa ämnen, så vi får se vad som händer i framtiden!

Reklam som är relevant på denna blogg

Jag jobbar endast med varumärken som jag anser kan vara intressanta för er som läser här. Det vill säga märken som är kopplat till hälsa, välbefinnande, saker som förenklar livet, ibland även kläder och kosmetik om jag hittar något riktigt bra erbjudande eller har en favoritprodukt jag bara måste lyfta fram.

Ha nu en underbar fortsatt dag och ta hand om er där ute!