Paus från sociala medier

Lite vila från sociala medier och så

Japp, det var ett tag sedan jag skrev något här. Inte heller har jag lagt ut något på sociala medier på någon vecka. Det har bara blivit så, den mentala orken och inspirationen sinar då och då.

Jobbet kräver mycket och i början av veckan hade jag två rätt fullspäckade dagar i Göteborg. Sömnen har varit si och så dessutom.

Hjärnan vill inte vara social nu

Jag har de senaste åren lärt mig att sålla och prioritera. Man kan inte göra allt 100 procent samtidigt, framför allt är inte hjärnan gjord för det. Så några sporadiska snabba besök på Instagram men annars har alla sociala sammanhang på internet fått vara. Orkar inte. Hjärnan protesterar liksom när jag försöker.

Just nu sitter jag istället och ser över kategorier och taggar här på sajten, för att se om de kan förbättras. Med en kopp varm choklad bredvid mig. Det är min lördag denna helg. Vad gör du?

Ha en fin fortsatt helg 🙂