Huvudvärk, eftertanke och påfyllning i skåpen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore

I helgen var den tillbaka igen, min ”helg-huvudvärk”. Den börjar med att jag vaknar med spänningshuvudvärk på lördag morgon och är sedan ganska sänkt samt illamående hela lördagen. Jag gymmar ju på helgerna och lördagspasset kan gå åt två olika håll, antingen så blir huvudvärken lite bättre genom att man får in blod i musklerna. Eller så mår jag bara skit och blir ännu mer illamående (igår skedde tyvärr det sistnämnda).

På söndagen finns det rester av detta mående kvar, varav det mesta släpper på gymmet. Men det är sjukt störande. Det här släppte efter att jag var hemma och sjuk den där veckan, nu verkar det ha kommit tillbaka.

Kosttillskotten börjar sina i skåpet

Jag upptäckte att det var dags att fylla på kosttillskotten också, framför allt KSM-66. Jag har ju skrivit om detta tillskott tidigare och jag var lite skeptisk innan, men nu har jag tagit det i några månader. Även om det såklart inte sker några underverk, så upplever jag en märkbar skillnad i hur jag pallar med jobb och vardag.

Har ni sett att Bodystore har en ny webbplats förresten? Väldigt clean och lätt att hitta vad man ska ha – I like? Jag gillade den förra med, men den kunde samtidigt kännas lite plottrig. I alla fall för en utmattads öga 😉

Detta är mina stående beställningar från dem:

Bars – så gott och smidigt mellanmål

Jag gillar ju även bars, det är gott och smidigt att ha med sig. Särskilt när jag åker till Göteborg två gånger i veckan. Jag lade dessa två nedan med i dagens beställning. Kul att testa lite nytt!

Komma igång med yoga igen

För att återgå till helgens mående, så tänkte jag nu ta yogan på allvar och börja köra det åtminstone två gånger per vecka. Det blir de korta passen som jag har i min yoga-app, absolut inte dra iväg på någon yogaklass. Jag kan liksom inte fortsätta ignorera hälsan i tid och otid och jag vet att yoga är bra för mig.

Ha en fin fortsatt söndag 🙂