Hjärntrött, värme och unna sig lite ledigt

Hur mår ni?

Jag har faktiskt unnat mig lite ledigt denna klassiska klämdagshelg. I vanlig ordning kände jag att ”jag har inte tid att vara ledig”, men samtidigt så…ska jag aldrig ha tid att vara ledig då? Behöver verkligen pausa lite. Alltså, jag jobbade mig igenom när jag var sjuk i trolig corona i vintras. Så semester denna klämdagsfredag fick det bli.

Utmattning + allergitablett = helt utslagen

Igår torsdag, alltså första lediga dagen vaknade jag…håll i er nu, strax efter 12!!! Hur sjukt?? Det var en kombination av stor trötthet och att sambon petade i mig en allergitablett kvällen innan. För mig funkar det som sömnmedel. Blir så trött av såna att jag får panik, därav att jag numera bara behandlar allergi lokalt med ögondroppar och nässpray. Men just då orkade jag inte bry mig. Jaja, det blev ju en påminnelse 😛

Helt sommarvarmt har det blivit också, även om vinden vissa dagar fortfarande är lite tvivelaktig. Förra söndagen tog vi en liten promenad på kvällen. Bilden ovan samt den nedan är från den promenaden, här i ”förorten”. Kan tillägga att sambon tagit samtliga bilder i detta inlägg.

Vet ni vad bilden nedan föreställer? Faktiskt väggen i en gångtunnel 😉

Idag kollade vi läget i Rosariet här i Jönköping. Det var inte mycket blommor ännu, men några fanns iaf. Framför allt är det väldigt trevligt att vara där och koppla av, en oas minst sagt.

Självklart en bild över Vätterutsikten också!

Lika bra att vara ute idag för det ska tydligen regna här några dagar framåt.

Ta hand om er och ha en skön helg!