Återhämtning i Gränna

Återhämtning med spontan söndagsutflykt

Hoppas att ni mår bra och har haft en skön helg.

Jag är så väldigt trött i hjärnan just nu. I veckan hade jag ett moment när jag bara vill lägga mig ner och ge upp men jag bet ihop och tog nya tag. Inte så klokt kanske, men nu blev det så.

Eftersom hjärntröttheten gör det svårt att skriva och formulera något vettigt idag, så är det tur att jag har bilder 😉 Vi tog nämligen en spontan utflykt till Gränna hamn, bara få komma iväg och byta miljö en stund utan att egentligen göra något särskilt. Jag som jobbar hemma ser ju bara vår lilla ”förort” dessutom.

Jag trodde att det skulle vara lågsäsong och knappt en kotte på de smågatorna men ack vad vi bedrog oss. Det var inte lika hysteriskt som på sommaren men nog var det folk alltid!

Vi tog oss ned till hamnen för att komma undan lite och komma till vattnet, Vättern är ju alltid Vättern.

Så med en bildkavalkad önskar jag en fin söndagskväll helt enkelt 🙂