Blommor i Rådhusparken

Återhämtning, hjärnvila och söndagslugn

Som ni kanske förstod av mitt förra inlägg är det åter dags att tagga ned lite. Det verkar vara så här mitt liv fungerar nu, en enda dragkamp mellan ”vill massor” och ”måste vila”?

Hur som helst, idag är det ”go with the flow” som gäller. Då solen var framme efter några dagars regn, föreslog sambon att vi skulle åka en sväng. Inte minst för att han ville testa ny kamera och nytt objektiv 😉 För mig var det skönt att komma ut och bara vara. Vi började nere vid Vättern och var bland annat vid kanotklubben i Huskvarna där nedan bilder är tagna.

Sedan hamnade vi mitt i stan av någon anledning, dock var det lugnt där vi var och vi uppehöll oss i Rådhusparken. Alla närbilder av blommor i detta inlägg är tagna av sambon.

Vad ska jag göra resten av dagen? Not so much 😀

Önskar er en fin fortsatt söndag!