Aldrig mer utmattad

Återhämtning, hjärnvila och söndagslugn

Som ni kanske förstod av mitt förra inlägg är det åter dags att tagga ned lite. Det verkar vara så här mitt liv fungerar nu, en enda dragkamp mellan ”vill massor” och ”måste vila”?

Hur som helst, idag är det ”go with the flow” som gäller. Då solen var framme efter några dagars regn, föreslog sambon att vi skulle åka en sväng. Inte minst för att han ville testa ny kamera och nytt objektiv 😉 För mig var det skönt att komma ut och bara vara. Vi började nere vid Vättern och var bland annat vid kanotklubben i Huskvarna där nedan bilder är tagna.

Kanotklubben Huskvarna
Camilla vid kanotklubben

Sedan hamnade vi mitt i stan av någon anledning, dock var det lugnt där vi var och vi uppehöll oss i Rådhusparken. Alla närbilder av blommor i detta inlägg är tagna av sambon.

Vad ska jag göra resten av dagen? Not so much 😀

Önskar er en fin fortsatt söndag!

Dela gärna!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
0 0 Röster
Vad tyckte du om detta inlägg?
Prenumerera
Meddela mig om
guest
0 Kommentarer
Feedback
Se alla kommentarer

Du kanske också vill läsa:

Prenumerera på bloggen: