Ta bort energitjuv

Vårstädning 2020 – där rök Twitterkontot

Apropå mitt förra inlägg om att rensa ut på olika nivåer i sitt liv – jag har ju fram tills nu haft ett Twitterkonto för denna blogg. Jag jonglerar med mina olika sociala konton, Aldrig mer utmattad har dessutom Facebook, Instagram och numera även Pinterest. Sedan ska vi inte glömma att jag har sociala konton som ”bara” mig själv också. Som mig själv har jag ju även LinkedIn. Så jag räknar till totalt 9 sociala konton. Ett tag hade jag även hand om jobbets sociala kanaler, så plussa på 4 konton till 😛

Pallar inte politik och bittra troll

För Aldrig mer utmattad har Twitter mer och mer blivit en surdeg. Det är för det första ett jävla gytter av inlägg och trådar som flödar hela tiden. Det är en plattform man måste lägga tid på och där försöka vara aktiv och fokusera på dialoger, hänga med och posta ofta.

Jag hade kunnat använda den för att på något sätt bidra till att skapa opinion och följa ämnen relaterat till denna sida och relaterade ämnen. Men vet ni, jag orkar inte. Det är inte bara det att man måste lägga tid, Twitter är så mycket politik och tjafs och mästrande besserwissrar och bittra troll. Jag vill göra mer saker som gör mig glad.

Så igår kväll inaktiverade jag mitt Twitterkonto. Adios, goodbye, hasta la vista osv!

In med mer glädje i tillvaron

Jag behåller mitt ”vanliga” konto (som jag för övrigt nästan aldrig hinner logga in på) där jag kommer följa lite yrkesrelaterade ämnen samt lite kul plojkonton. Men tar bort allt som andas politik. Bort med det tungsinta och in med mer skratt liksom!

Se där, en relativt liten sak att städa ut men som ändå tagit för mycket energi. Luften blev genast lite lättare att andas.

Vi får se vad jag städar ut nästa gång 😉