Utmattad med barn

Utmattningssyndrom och förälder? Hör av dig!

Hur har ni det i höstrusket? Min höst har varit sisådär, som jag skrev i ett tidigare inlägg, med lite knasig hälsa. På måndag ska jag faktiskt till läkare för att kolla lite värden och så. Man börjar ju tänka på sköldkörtel och blodvärden exempelvis när man är så pass hängig.

Jag vill skriva om din historia kring utmattning – och barn

I övrigt finns inte så mycket spännande att skriva om mig själv just nu. Jag vill hellre skriva om någon annan. Just nu söker jag någon som vill dela med sig av sin historia kring att vara utmattad och ha barn. Hur hanterar man det liksom? Jag har ju ingen erfarenhet av detta.

Vill DU svara på några intervjufrågor? Kontakta mig!

Du kan vara anonym om du vill och du får givetvis godkänna texten innan den publiceras.