Höstdeppig

Ur balans men jo tack, det knallar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore

Nej, jag kan väl inte direkt påstå att allt är bra. Även om det är så man säger av slentrian när folk frågar. Orka älta mående liksom, när man inte heller vet vad som är fel. Just nu vet jag inte om jag ska gå till läkaren och ta prover, köpa massa extra hälsokostgrejer, tänka att det bara är klimakteriet (!) eller kanske alla tre?

Jag brukar ha min ”storhetstid” på hösten men nu vet jag inte vad som har hänt. Det känns som om någon annan har tagit över kropp och själ. 

Jag har beställt D-vitamin i alla fall, det ska ju vara bra mot…tja, allt?

Och så har jag beställt silicatabletter med extra näring för håret, då mitt hår är katastrof. Förutom att jag tappar mer hår än vanligt så är det torrt och ganska…trist.

Handlar massa nyttigheter på nätet

Apropå det så tycker jag verkligen ni ska passa på att handla hos Bodystore fram till den 28 oktober! Det vill säga till och med söndag kl 23.59. Man får 100 spänn rabatt om man handlar för minst 400 kr. Inte så tråkigt, eller hur? 🙂 Använd rabattkod OKT100. Kom ihåg bara att det inte gäller köp av presentkort och att den inte går att kombinera med andra kampanjer.

Som jag skrivit tidigare har jag bara reklam för relevanta varumärken och företag jag verkligen gillar. Bodystore handlar jag mycket ifrån, de har liksom allt ifrån skönhetsprodukter och träningskläder, till proteinbars, hälsokost och hälsosamma livsmedel.

Kropp och själ vill inte riktigt just nu

Velar fram och tillbaka om jag ska boka läkartid. Ta prover kan man ju inte göra i appen utan man måste verkligen masa sig till vårdcentralen. Orka? Å andra sidan kan det vara skönt att kolla upp saker, jag tänker främst på sköldkörteln och på blodvärdet.

Eller behöver jag höja dosen sertralin? Har varit ovanligt deppig sista tiden. Vilket egentligen är det jobbigaste.

På jobbet är det som alltid mycket att göra, men jag känner mig inte stressad direkt. ’

Nåja, fortsättning följer, gissar jag.

Ett rörigt inlägg, detta. Hoppas ni är piggare än jag! Ser att många lägger upp härliga höstbilder, något jag inte orkat denna höst. Så fina färger, man får passa på att njuta!