Aldrig mer utmattad

Utmattad och vill bli intervjuad? Jag söker dig

Livet har rullat på snabbt denna vår. Inte så tätt med inlägg på bloggen då, desto mer av annat – framför allt jobb. Då blir det inte mycket kvar till bloggen, varken energi eller reflektioner att dela med sig av.

Förra helgen var jag superförkyld, men till all lycka var jag hyfsat pigg på måndagen då jag hade tre intensiva dagar framför mig. Inklusive en konferens där jag själv skulle tala. Så hade ”inte tid” att vara sjuk. Körde på stenhårt dessa dagar och nu är ”baksmällan” ett faktum. Gissa om jag ska sova i helgen…

Bli intervjuad om utmattningssyndrom

Det var ett tag sedan det var någon läsarintervju här, så jag tycker det är hög tid! Vill du bli intervjuad om stress och utmattning, eller känner du någon? Läs mer här

Ha en riktigt skön helg!

Dela gärna!

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på email
Email
0 0 Röster
Vad tyckte du om detta inlägg?
Prenumerera
Meddela mig om
guest
0 Kommentarer
Feedback
Se alla kommentarer

Produkter jag gillar

Innehåller annonslänkar

Mot stress

Probioplex

För magen

Super Magnesium

Bättre sömn

Du kanske också vill läsa:

Prenumerera på bloggen:

Blogg - kategorier