Tips för julstressade mammor

Tips för julstressade mammor

Jag gillar onlinemagasinet FORNI jättemycket, kanske inte exakt allt, men det är väl meningen att det ska finnas något för alla. Jag inspireras och vill gärna själv att denna sajt ska utvecklas i något åt det hållet, även om mode och smink knappast kommer vara några ämnen här.

Stressen inför jul när man är förälder

Hur som helst, hittade lite mer lästips för er som är mammor. Själv har jag ju inte så mycket att bidra med på den fronten då jag själv inte är mamma. Tur att man kan hänvisa till andras content då. Jag som själv kan tycka att det är stress före jul, hur ska då inte ni som har barn känna?

Som jag skrivit om innan så är det synd ifall julen ska innebära så mycket stress, önskar att vi alla kunde tagga ned och dra ned på kraven.

Och – jag gissar att även pappor har något att hämta bland dessa tips ;)’

Enjoy!

Att vara mamma kan för vissa betyda att man ställer ett gäng (oftast orimligt höga) krav på sig själv i juletider – såhär tar du dig tid för selfcare.