Varva ned på semestern

Semester och dags att varva ned

Jaha, då är den första semesterveckan igång. Vad tycker jag om det?

Alltså, man är väl inte supernöjd med årets förutsättningar när semestern nu är här. Kan inte träffa familj eller göra sånt jag brukar. Men what to do, bara att gilla läget. Körde FaceTime med mamma igår på hennes födelsedag. Fan ta alla forskare om det inte finns vaccin för alla till nästa sommar när hon fyller 75.

Hur ser planerna ut för semester 2020?

Prio under semestern är att återhämta sig inför kommande arbetsår (eller ja, det är väl därför man har semester). Har inte gjort många knop senaste dagarna, men vi har gjort några små utflykter hemmavid. Man får skatta sig lycklig att man bor i en väldigt fin stad, Jönköping är generellt väldigt underskattat känns det som.

Vad ska vi blogga om idag då?

Jag är just nu ganska tom mentalt och försöker bara landa i den lediga tillvaron. Men bilder finns det att dela med sig av i alla fall! Samtliga bilder är för övrigt tagna av min sambo, följ honom här om ni gillar fina bilder.

Det blev ytterligare en sväng till Rosenlunds Rosarium, man får passa på innan allt blommat ut och det är väldigt rogivande där. Här kan ni för övrigt se förra trippen till Rosariet.

Själv luktade jag på blommor och gjorde ingenting 😛

Efter att ha kastat lite grejer på sortergården igår hamnade vi på Öxnehaga där man har lite utsikt så att säga.

Vi hamnade inne i stan också lite spontant. Perfekt tillfälle en måndag förmiddag, då det var väldigt lugnt där. Så här ser det ut mitt inne i stan vid Munksjön.

Fler Jönköpingsbilder?

Se lite vyer från Stadsparken här.