…och man FÅR känna sig lite tom, deppig och orolig nu. Det är många, även jag, som postar hurtiga och positiva inlägg på sociala medier nu. Eller humorbilder. Allt för att hålla humöret uppe. Kanske sådant står många upp i halsen, allt det här med att ”tänka positivt”. Så att…ja, det är tillåtet att inte må bra. Jag mår inte superbra heller, är tom och håglös ofta. Orolig med katastroftankar ibland.

Men det är också viktigt att inte låta oro, depp och katastroftankar ta över.

Hur man hanterar detta är väl säkert olika beroende på vem man är. Själv kör jag lite verklighetsflykt blandat med corona-skämt. Eller så försöker jag lära mig något nytt som jag länge velat kunna. Gör något kreativt. Eller så grottar jag ner mig i jobb.

Nu gör vi det bästa av den här påskhelgen även om den kanske inte blev som planerat. Vi måste inte vara superglada och positiva hela tiden, men vi försöker att lämna det mörka åt sidan då och då också.

Glad påsk alla 🙂

https://www.instagram.com/p/B-xDaZlAzTh/

Påsken 2020 kanske inte blir som vanligt

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Luna

    Jag tror att det är viktigt att inte konsumera för mycket nyheter. Visst, vara upplyst, men sen distansera sig och fokusera på annat. Annars blir det nog jobbigt.

    1. Camilla

      Absolut, helt enig!

Lämna ett svar

Stäng meny