Frukost overnight oats

Overnight oats, parfym och andra mobilbilder

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore, och Bangerhead

Livet rullar på rätt fort just nu och jag har inte pallat att blogga, har inget att skriva. Eller jo, det har jag men har inte orkat. Hjärnan är mer än trött och min inre hårddisk har error. Ja, jag behöver dra i handbromsen. Helst igår.

Jag kollade i alla fall igenom bilder i mobilen och tänkte att det kanske är lite kul? Bilderna speglar min vardag senaste veckorna kan man säga. Jobb, hämtmat, mellanmål på språng, after work och lite sånt. Mest mat som ni ser i mitt lilla galleri här nedan 😉

På fredag fyller jag 50, vilket är helt sjukt. Jag har börjat ge mig själv lite presenter och lite ”self care”, eller hur man ska säga. Som synes här uppe kostade jag på mig själv en ny parfym som luktar SÅ gott. Inte den billigaste på marknaden men inte den dyraste heller, hehe. Har ni testat den?

I min frukost på kontoret-bild är det en overnight oats i förgrunden. Dvs det vi förr kallade havregrynsgröt fast den har stått och svällt över natten. Som ni ser har jag dille på pumpakärnor. Det går åt stora mängder pumpakärnor i detta hushåll vill jag lova 🙂

Gröten bygger jag på glutenfria havregryn, chiafrön, sojamjölk eller mandelmjölk, kanel och kardemumma, proteinpulver med vaniljsmak, samt blåbär. Ingefära också såklart!

Hoppas att ni inte låter stressen ta över så som jag gjort?

Jag måste som sagt ta ett steg tillbaka nu och se över vad jag håller på med. Hur jag kan bromsa ned. Gjorde KEDS-testet för någon vecka sedan också och pallar inte ens skriva vad jag kom upp i, inte just nu i alla fall.

Sköt om er!