Mot Orsasjön

Nya möjligheter 2024

Hoppas att ni haft ett gott slut på 2023 och en bra start på 2024!

Jag har inte varit så aktiv här under 2023 som jag hade tänkt. Livet kom emellan och måendet har varit lite upp och ned, så orken har ju varit ytterst begränsad.

Vad har ni för visioner inför detta år? Jag tycker att man läser lite här och där att folk inte ”törs” ha mål eller nyårslöften – vad man nu vill kalla det. Pga att världen skakat och skakar av olika negativa anledningar. Men jag tycker ändå att man måste få hålla hoppet uppe och ha sina visioner för sitt eget liv. Oavsett vad som händer utanför oss själva. Eller vad tycker ni?

Byter jobb under året

Det som kommer att hända för mig under året är att jag börjar ett nytt jobb i början av april. Det kommer ju att påverka min vardag ganska mycket men jag tror att det är på ett positivt sätt. Jag behövde nog en förändring och nu kommer jag dessutom att ha arbetsplatsen nere i stan och behöver inte åka till Göteborg. Även om jag faktiskt gillat att åka dit mestadels.

För min hälsa så kommer jag nog att behöva söka hjälp för det hormonkaos som just nu verkar pågå i min kropp (jag är ju i DEN åldern) för jag mår inte särskilt bra. Fysiska förändringar står jag ut med men de psykiska delarna av klimakteriet är ju bara så sämst. Jag ska nog läsa om de böcker jag tidigare skrivit om som handlar om hur man kan må bra trots att hormonerna löper amok.

Innehåll och utseende på bloggen

Här på bloggen kommer jag nog att byta tema och därmed också kanske göra en liten ”redesign”, men jag håller på att utvärdera vilken väg jag ska gå så vi får se helt enkelt.

Jag vill jättegärna göra fler intervjuer här också, både med människor som själva är/har varit utmattade och med människor som hjälper andra att må bättre relaterat till stress framför allt.

Vill du bli intervjuad eller känner du någon?

Vad önskar du mer för typ av innehåll här?

Avslutar med några bilder från Orsa där julen firades 🙂