Alla hjärtans dag

Ny design, vision board och alla hjärtans dag

Idag är det inte bara fredag och alla hjärtans dag, jag öppnar även åter upp bloggen efter att ha bytt tema och modifierat det en del.

Inte för att jag behövde byta design egentligen, jag fick bara lite feeling och ville göra något kreativt 😉 Jag tycker verkligen det är superroligt att fixa med sådant! Dessvärre kommer jag sent i säng när jag håller på eftersom tiden flyger fram, men det får det vara värt.

Kom att tänka på att jag också skapat en ”vision board” för 2020 på Pinterest. Den kommer såklart att utvecklas under året, men nu har jag gjort den publik. Den hjälper mig att, om jag går vilse inombords, åter fokusera på vem jag vill vara och vad jag vill göra.

Ha en fin fredag!

https://www.pinterest.se/aldrigmerutmattad/vision-board-2020