Ny design WordPress blogg

Ny design på Aldrig mer utmattad!

Snart skriver jag ett ”riktigt inlägg”, men fram till nu har jag jobbat med att få till en design och struktur som jag är nöjd med här. Jag vill ha inlägg på första sidan, fast lite mer som en onlinetidning. När man går djupare in på sajten så hamnar man på olika ämnesområden, vissa kommer nog att överlappa varandra men jag ska försöka kategorisera bättre. Var beredd på att sidan löpande kommer att utvecklas lite grann, jag tycker ju det är så roligt att fixa med sådant här.

För övrigt är livet helt ok, jag har en vecka till semester. Inser att hälsan ignorerats under en längre tid, vilket märks och känns. Så det är dags att ta tag i den och jag har redan börjat. I skrivande stund har jag tyvärr huvudvärk från nacken trots två (!) massager nu i veckan. Jag har inte varit jättestressad senaste tiden, utan jag tror det är mycket pga dåliga vanor helt enkelt.

Mer om detta kommer – ha en toppenkväll!