Första jobbdagen 2019

När hjärnan ska starta igång efter julledigheten

Jag var verkligen inte den vassaste kniven i lådan i morse. Helt yrvaken och förvirrad när larmet ringde. Trög och långsam i allt jag gjorde.

För några år sedan steg jag upp som en radarstyrd robot när jag blev väckt av larmet. Visste precis vad jag skulle göra, effektiv som tusan. Idag är det inte riktigt så och kanske är det ett sundhetstecken?

Hyfsat bra fokus första dagen ändå

Lite ringrostig på jobbet också, det liksom tog en stund att förstå vad exakt jag gjorde där och vad jag skulle ta itu med först 🙂

Men det gick rätt bra ändå tycker jag! Meditationen hade jag klarat av redan på natten vid typ 02 då jag vaknade och hade svårt att somna om. Och jag ska försöka att hårdprioritera uppgifter så att jag kan hålla fokus lite lättare.

Har ni också börjat jobba efter julledighet idag? Hur gick det?