Värmefilt som avslappning

Mina bästa avslappningsverktyg

Värmefilt och ljudböcker är två viktiga materiella saker i mitt liv just nu!

Värme är avslappnande

Jag fick en värmefilt i höstas och gissa om den har använts flitigt! Ganska tidigt upptäckte jag blir väldigt  avslappnad och ofta sömnig när jag använder den.

Det är tydligen så att värme, så som varma bad, frigör kroppens ”lugn och ro”-hormoner. Jag minns inte var jag läste det så jag har ingen källa att hänvisa till. Men filten är ett säkert kort när jag vill komma ner i varv på kvällen. Den fick jobba ganska flitigt i veckan när jag var förkyld också 🙂

Så enkelt och så underbart – ljudböcker

Jag vet att jag tjatar om ljudböcker. Och att det inte är alla som orkar fokusera på dem heller. Men för mig är det guld – bra böcker rätt in i öronen liksom! Jag älskade att läsa förr men har svårt att göra det numera. Det har känts tomt, men nu kan jag åter plöja en massa berättelser och det är en stor lycka!

Med tjänster som BookBeat och Storytel är det så enkelt att betala en månadsavgift och sedan ha appen i mobilen och lyssna hur mycket man vill. Just nu går jag igenom alla Lars Keplers böcker 🙂