Utmattning och hjärntrötthet

Hjärnan laggar och tom på energi

Jag har egentligen inte mycket att säga, hjärnan är så trött nu. I fredags förmiddag satt jag och stirrade på datorn en bra stund innan jag kunde börja strukturera upp vad som skulle göras. Fick boka om lite i schemat för att huvudet laggade.

Jag går på reservtanken nu, åker på fälgarna och alla andra uttryck man kan använda. Tömd på energi. Det har varit lite för mycket denna höst.

Symptom på utmattning och allt det där

Inte bra, jag vet. Varningstecken och allt det där. Jag kan liksom inte prata med någon i min närhet heller, för jag vet på förhand vad folk ska säga och det är inget som hjälper mig just nu. Det hjälper inte mig att skuldbeläggas för att jag inte ”drar ned på tempot” eller ”det är inte bra att stressa”.

Helgen var lugn och skön i alla fall. Jag lagar nästan ingen mat nu, orkar inte och aptiten är så där. Blir mest ”frukostmat”, proteinpulver och proteinbars. Vilken tur att sambon styr upp lite mat ibland så att smaklökarna får lite omväxling. Fläskkotlett, potatis och en liten tomatsås i lördags. Mycket gott!

På söndagen var det lite städning och tvätt, fjärde advent var det också. Bilden (liksom ovan matbilder) är fotad och redigerad av sambon:

Nu är det inte långt kvar i alla fall! Ledig från 23 december till och med 6 januari. Känns nästan overkligt ju!

Hoppas ni mår bra och inte är fullt så slutkörda.