Helgens hamburgare

Hamburgerhelg & ny bok om utmattning

Sambon gillar ju hamburgare väldigt mycket (även jag såklart) och vi är lite trötta på dyra och ibland haltaskigt gjorda burgare ute. Detta i kombination med corona och folks tvivelaktiga hygien, samt nice att känna sig ”glutensäkrad” gör att man gärna äter hemma. Nu har han fått feeling och utvecklar sina ”göra egna burgare-skills” hemma. Inte mig emot! Det har blivit mycket burgare i helgen, hehe.

Fredagens enkelpuck:

Lördagens dubbelpuck:

Dagens enkelpuck med lite bacon på:

Eftersom vi föredrar ost som smakar så lite som möjligt så…ja, det är hushållsost 😉

Förebygg utmattning med psykologens verktyg

Nu till något helt annat! En ny bok om utmattning har släppts och den är skriven av psykologen David Waskuri. Boken heter ”Nära gränsen : så använder du psykologens verktyg för att inte bli utmattad” och självklart även till hjälp för att undvika återfall i utmattning. David har från erfarenhet av sina möten med klienter skrivit en lättläst bok med konkreta verktyg och ifyllnadsövningar för att förebygga utmattning. Jag har börjat ögna igenom den och den verkar toppen.

Bild lånad av Hoi Förlag

Det bästa är att DU nu har möjlighet att vinna den! Kika in på mitt tävlingsinlägg på Instagram för att delta i tävlingen – vinnaren dras på skärtorsdagen vid lunchtid 🙂