Förkylning och träning för utmattade

Förkyld och träning för utmattade

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för MEDS, och Bodystore

En av mina intentioner inför 2023 är ju att komma igång med mer allsidig träning, framför allt kondition. Jag kom igång så fint med konditionsträning och hann springa två ggr, vad tror ni hände sen?? Jo men SÅKLART kom en förkylning. Nu har jag varit asförkyld i tre dagar – idag den fjärde dagen är det bättre – och snutit upp lika många toarullar. Idag har jag köpt en ny nässpray eftersom jag snart avverkat en flaska. Det måste finnas hemma för jag får panik annars, kan inte sova om jag är täppt i näsan.

Räddande änglar för en förkyld stackare

Jag bara måste tipsa om en kräm som funkar superbra på torr och skavd hud, denna har jag upptäckt alldeles nyligen faktiskt! Råkade ha en liggande hemma och eftersom jag snutit sönder näsan så att den blivit torr som kräppapper, letade jag efter något att smörja den med. Denna ganska omtalade kräm blev jag väldigt imponerad av faktiskt!!! Näsan blev mjuk direkt utan att det sved på den stackars huden. Kommer absolut köpa den igen.

Jag köpte också en ny ask av Strepsils halstabletter med ingefära, de är riktigt nice att ha till hands när man är gisten och halsen inte är helt hundra.

Bara några tips nu när vi är mitt i virusens högsäsong 😉

Träningen får väl återupptas tidigast i helgen gissar jag. Mår mycket bättre idag och jag kommer att jobba (hemifrån) i morgon.

Lästips om träning för utmattade

Apropå träning så sprang jag på en artikel om träning för utmattade som jag vill tipsa om – man får omvärdera sin syn på träning då för att det ska bli hållbart. Lästips! Sköt om er!