Ladda ny energi

Att ladda om och komma tillbaka

Jag vet inte hur många gånger som jag nästan garvat åt att denna blogg/webbplats heter ”Aldrig mer utmattad” och så har jag inte varit annat än utmattad sedan starten 2016. Bakslag på bakslag, eftersom jag tror att jag är ”frisk” och kan köra på som en Duracellkanin så fort jag får lite energi.

Senaste halvåret har jag varit så frånkopplad på något sätt och tappat kontakten med mig själv. Nu med en vecka kvar till semester är jag galet trött på alla sätt och vis. Hjärnan är trögare än sirap och jag är likgiltig.

Jag har en annan roll på jobbet nu sedan i höstas så den biten har förbättrats rejält. Men man läker ju inte över natten bara för det.

Behöver ta ett steg tillbaka och titta på min tillvaro och mig själv med lite distans. Så semestern kommer väl lägligt kan man säga. Ladda om och bli en bättre version.

Apropå det så tänkte jag bara tipsa om en artikel, eller egentligen hela den bloggen – Afam Uche. Brukar ni kika in och läsa där? Jag tycker att det finns en del användbara tankar faktiskt.

If you always feel burnt out and exhausted, you are probably overwhelming yourself. Read this post on how to recharge yourself to be at your best always.

How To Recharge Yourself And Bounce Back