Coronadepp inför hösten 2020

5 hurtiga frågor till mig själv om höstpepp

Jag ställer idag några lagom äppelkäcka frågor till mig själv om status, hoppas det är ok att jag inte pallar fejka och hålla uppe en glättig fasad? 😉

1.
Hur känns det att ha jobbat i två veckor nu?

Jag känner mig helt slut. Det känns som om jag behöver en semester till. Är inte alls nöjd med denna sommar och var inte mentalt redo att börja jobba. Det här coronalivet suger. Att inte kunna röra sig fritt (nu vet jag att folk flaxat runt som galningar i sommar ändå men jag vill inte ta de riskerna) och jag har inte träffat min familj på evigheters evigheter.

2.
Hösten är väl min favoritårstid?

Ja, en normal höst ja. Jag brukar normalt må som bäst på hösten och tycka det är kul att dra igång och komma tillbaka till vardagen. Men nu…det här coronalivet suger som sagt. Alltså, vi människor är verkligen sociala varelser. Vi behöver ett sammanhang. Vi behöver också saker att se fram emot. Det har ju inte direkt 2020 bjudit på. Jag blir lätt så negativ, får katastroftankar och fastnar i en spiral av trista tankemönster.

3.
Vad är det bästa sommarminnet 2020?

Vi har ju gjort en del mysiga utflykter på hemmaplan och bara njutit av lugnet. Men annars måste jag nog säga att det är riktigt kul att vi (jag & sambon) kommit igång att springa lite. Vi har tagit babysteps när det gäller att utmana oss och det har gjort att man gjort framsteg varje pass.

4.
Ytlig fråga – hur bevarar jag ”sommarglowet”?

Eh, vilket glow? Ursäkta att jag asgarvar. Min hud gillar inte sommar särskilt bra och är det riktigt varmt så flippar den totalt, med acne och med porer stora som Grand Canyon.

Ska jag inte ställa frågan om att bevara solbrännan också, LOL?

5.
Hur bevarar jag solbrännan?

Har jag någonsin haft en solbränna? *skrattar så tårarna rinner*