Röttlefallen i Jönköping

Mental återhämtning vid Röttlefallet

I mitt förra inlägg verkar jag ha haft en släng av dystymi, vilket händer ofta. Det först nu i somras som jag insåg vad ordet betyder och hur mycket jag kände igen mig. Jag får fördjupa mig mer i detta en annan gång, men är helt övertygad om att jag är en person med dystymi – en mild men ständigt pågående depression. Troligen är det därför jag känner att antidepressiv medicin gjort en sådan skillnad för mitt mående.

Jahapp, ytterligare lite reklam för Jönköping då! Men kan jag hjälpa att det finns så fina ställen här? 😉 Igår besökte vi Röttle by, ett av Jönköpings smultronställen. Naturreservatet ligger nere vid Vättern och där finns även en liten badstrand och en småbåtshamn.

Det främsta målet var att se vattenfallen och det var verkligen fint där!

Få saker har så lugnande inverkan som att vara vatten! Eller vad tycker ni?