Påskliljor 2020 och utmattning

Söndagspromenader och nya glasögon

Hur har er helg varit?

Jag är inte mycket för att tjata om vädret, men i dessa något dystra tider så var den gångna helgens sol välbehövlig! Det kanske inte var så varmt som det såg ut men vad gör det? Två söndagspromenader blev det igår och visst tittar det fram lite blommor här och var. De skiter ju i corona och sånt, för dem är det business as usual 😉

På lunchen idag hämtade jag ut mina nya glasögon. Denna gång blev lite mer diskreta bågar när det gäller färg. Jag passar bäst i större och runda, men nu kände jag för ganska transparenta som inte skriker glasögon.

Utöver det blev det nya solglasögon i samma styrka. Är så nöjd!

Det var nice att komma ut lite och se att det ändå var en del folk på stan. Jag jobbar ju hemma denna vecka med och det känns lite isolerat.

Ni andra som är utmattade eller lider av annan psykisk ohälsa, hur går det för er? Jag har övervägt om jag behöver höja mina antidepressiva pga att jag fick ångestsymptom förra veckan. Men jag vet inte. Det går ju väldigt mycket upp och ned nu. Inte vill man belasta sjukvården heller. Ska man försöka ”hålla humöret uppe” så gott det går?