Hitta balans

Kopplar av med WordPress och att shoppa smink

Vilken otroligt slapp helg det har varit. Jag var så trött efter veckan! Har verkligen inte orkat göra många knop denna helg. Idag kom jag inte ur pyjamasen förrän vid 16-tiden när jag behövde gå och handla 😉

I vanlig ordning har det blivit en del scrollande på Internet såklart. Jag är inte så road av sociala medier just nu, så har ägnat mig åt annat jag tycker är mer avkopplande.

1. Greja med WordPress

Det vill säga, främst denna sajt. I helgen har jag testat olika sätt att öka prestandan, vilket då och då har sänkt designen. Ifall någon har varit inne och tyckt att det sett konstigt ut emellanåt, hehe…

2. E-handla smink och sånt

Ni får tycka vad ni vill för detta brukar anses ytligt, jag är BESATT av smink och skönhetsprodukter. Det är så kul! Min stund på morgonen när jag lyssnar på ljudbok och sminkar mig är en favoritstund, kan jag säga. Ladda för dagen. Jag gillar ju också att testa nya grejer och försöka hitta riktiga kap. Jag köper i stort sett aldrig sådant här till ordinarie pris, utan letar fram var jag får bästa priset. Det är ju tillräckligt dyrt ändå och man är inte gjord av pengar.

3. Fly verkligheten

Kan behövas i dessa tider. Antingen kan man kolla Netflix eller YouTube. Eller så kollar man ut genom fönster…andras fönster alltså. Över hela världen. Visst är det en kul idé?