Vardagsliv

Kopplar av med WordPress och att shoppa smink

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Beauty Bargain

Vilken otroligt slapp helg det har varit. Jag var så trött efter veckan! Har verkligen inte orkat göra många knop denna helg. Idag kom jag inte ur pyjamasen förrän vid 16-tiden när jag behövde gå och handla 😉

I vanlig ordning har det blivit en del scrollande på Internet såklart. Jag är inte så road av sociala medier just nu, så har ägnat mig åt annat jag tycker är mer avkopplande.

1. Greja med WordPress

Det vill säga, främst denna sajt. I helgen har jag testat olika sätt att öka prestandan, vilket då och då har sänkt designen. Ifall någon har varit inne och tyckt att det sett konstigt ut emellanåt, hehe…

2. E-handla smink och sånt

Ni får tycka vad ni vill för detta brukar anses ytligt, jag är BESATT av smink och skönhetsprodukter. Det är så kul! Min stund på morgonen när jag lyssnar på ljudbok och sminkar mig är en favoritstund, kan jag säga. Ladda för dagen. Jag gillar ju också att testa nya grejer och försöka hitta riktiga kap. Jag köper i stort sett aldrig sådant här till ordinarie pris, utan letar fram var jag får bästa priset. Det är ju tillräckligt dyrt ändå och man är inte gjord av pengar.

En favoritsajt för detta är Beauty Bargain som är en del av Åhléns. Jag kan varmt rekommendera ett besök och själv hittade jag både en del kända favoriter och lite nya spännande grejer som jag inte visste fanns:

3. Fly verkligheten

Kan behövas i dessa tider. Antingen kan man kolla Netflix eller YouTube. Eller så kollar man ut genom fönster…andras fönster alltså. Över hela världen. Visst är det en kul idé?

2 Comments

 • Eliza
  7 september, 2020 at 08:20

  Hej! Så tråkigt att alla fönster är från Bangalore, Indien…fast det är dom säkert inte. Vore roligt om man såg rätt namn på platserna. Annars en jätterolig idé!

  Reply
  • Aldrig mer utmattad
   7 september, 2020 at 12:08

   Ja, fast jag tänkte inte så mycket på det. Hoppas den fylls på med fler platser!

   Reply

Leave a Reply