Januari 2019

Januari har hittills varit helt ok, för dig med?

Jag är ju inget större fan av vinter och särskilt inte av månaderna efter jul. Tycker det är sjukt tråkiga och deprimerande månader med snö, snö, kallt och snö.

Denna januari har ändå hittills varit rätt snäll vädermässigt. Förutom det så har jag också så galet mycket på jobbet att veckorna bara rullar förbi.

Trevligheter som tar energi

Förra veckan tillbringades större delen av tiden på konferens med jobbet i Norge, på Norefjell ski & spa. Mycket trevligt och tur att det fanns spa när mani nte är en skidmänniska.

Men vad trött jag är nu. Ni vet när man är social och bor nära inpå andra människor, plus rätt sena kvällar och en hel del vin. Nu kan inte jag festa ohämmat precis, eftersom jag numera blir verkligen jättedålig av för mycket alkohol. Detta efter att jag började äta Sertralin (tänk på det om det blir aktuellt). Så jag var försiktig men det tär ju en del på energin så att säga. Det fanns också en viss anspänning då jag själv skulle hålla ett föredrag under konferensen.

Lästips om utmattning, hälsa och balans

Det händer inte så mycket mer revolutionerande för mig just nu. Förutom jobb så filar jag på sådant som är relaterat till denna blogg och nördar ner mig i saker. Nu senast fixade jag till en ny e-postmall för mina nyhetsbrev. Vill ju att de ska vara snygga och lättlästa!

Du vet väl om att du kan få lästips och inspo från mig i din inkorg? När du signar upp för att prenumerera på bloggen så får du även månadsvis annan läsning kring temat utmattning. Kolla in januaris nyhetsbrev HÄR

Och signa upp HÄR