Instagram, utmattning och humor

Instagram, siffror och att skratta åt utmattning

Idag nådde mitt Instagramkonto exakt 300 följare! Kanske inte många jämfört med andra, men skit i det. Jag hinner inte jobba stenhårt för att få det att växa, men tycker det är kul och det är huvudsaken.

Detta antal kan ju variera en hel del har jag märkt så vi får väl se i morgon hur det ser ut, hehe.

På Instagram lägger jag upp lite vad som faller mig in, humor och allvar blandat. Om du inte följer mig där så tycker jag du ska klicka på bilden nedan och göra det!

Instagram och data

Jag hittade en tjänst som plockar ihop årets mest lajkade bilder. Nu är ju året inte slut än, men dessa var tydligen bäst hittills. De som brukar ha mest framgång är faktiskt humorbilder, gärna som driver lite med symptomen som vi utmattade har.

Får man skratta åt utmattningssyndrom? Det tycker jag absolut, man kan driva med lite vad som helst och det är skönt att skratta åt eländet ibland. Dessutom är skratt avslappnande 😉