Utmattning, corona och januari

Coronavardag och januari – ett halvsurt inlägg

Jo då så att…det blev lite tyst här på bloggen. Året började dåligt med oro över en familjemedlem på sjukan. Just nu är det lugnare dock. Tänkte att jag ger ett livstecken ifrån mig i alla fall 😉

Kan knappt vänta tills vaccin mot corona kickat in

Jag började jobba och det blev fullt ös redan från start. Sedan har vi det här med coronan som jag är så jävla trött på nu. Alltså, jag vill bara trycka på en fast forward-knapp fram tills att alla jag bryr mig om (och jag) är vaccinerade. Att vaccinet börjat kicka in, smittan gått ner och och att vi kan börja röra oss fritt, umgås och leva som vanligt. Man kan ta på sig sina schyssta kläder och åka kollektivtrafik till kontoret. Det sista kan jag väl nu med men jag sätter inte min fot på en buss utan munskydd och ärligt talat, munskydd och glasögon i kombination är ingen höjdare. Du sitter där och försöker läsa i telefonen men glasögonen ser ut som Karl-Bertil Jonssons när han luktat på glöggen. Alltså, det är bara jobbigt och meckigt.

Till råga på allt är det januari

Ovanpå allt så är det ju januari, denna rövhålsmånad på året. När det snöar 24/7 och när det inte snöar så är det apkallt istället. Eller är det bara jag som inte är glad åt snön?

Visst är det fina bilder folk lägger upp nu på diverse vinterlandskap, men ärligt talat så är snö bara opraktiskt.

Jag är liksom uttråkad, tom, deppig och rastlös på samma gång just nu. Därav att jag kommit av mig i både bloggande och sociala medier. Försöker jag uttrycka något så blir det mest bara gnäll, hehe 😉

Men snart ska det nog kunna komma upp lite mer innehåll här, får en del idéer från en del som kontaktar mig via denna sajt. Tack för era berättelser!

Apropå det så söker jag nu fler som vill dela med sig av sin historia kring utmattning här på bloggen! Klicka in här nedan: