Födeösedagsblommor

Bakslag, 50 år och halloween på Liseberg

Som jag skrev i förra inlägget så har jag inte haft mycket ork till denna blogg tyvärr. Har helt enkelt ett pågående rejält bakslag i utmattning. Jag är sådan att jag orkar inte prata om det när jag är mitt i det, eventuellt efteråt. Av förklarliga skäl är det svårt för hjärnan att formulera hur det känns plus att energin att ens försöka saknas.

Mitt i allt har jag fyllt 50 år också. Hur overklig är inte den siffran??

Hur som helst, det blev en helg på Gothia Towers I Göteborg. Dricka bubbel, gå på Liseberg och lite annat. Jag har ju familj och vänner så utspritt så någon fest var det inte tal om, dessutom fanns ingen ork att dra ihop något ståhej heller.

En liten bildkavalkad från helgen kommer här!

Sambon tog en ännu bättre bild på båten (eller heter det skeppet?).

Vy från hotellrummet, synd att de just nu gräver och bygger om hela Korsvägen (och halva Göteborg):


Nu vill jag avsluta med något annat – jag vill intervjua fler och dela fler berättelser om utmattning och stress! Är DU intresserad? Klicka här:

Väg tillbaka efter utmattning

Dela din berättelse på bloggen!