Aldrig mer utmattad

Återhämtning, värme och lite bakfylla

Jamen rubriken sammanfattar väl helgen får jag säga. Vi hade en liten sommarfest med jobbet i fredags och det slank ned några glas vin. Jag törs ju inte dricka så mycket nu för tiden, så en salongsberusning räckte mycket väl. Med påföljande huvudvärk dagen efter, inte jättemysigt när det är värmebölja men det fick det vara värt.

I övrigt en trött helg med sömn, besök i Rosariet här i Jönköping och idag en sväng i Stadsparken. Många här åker ju till Vätterstranden i sådant här väder, men det är verkligen inte min grej. Värme, stark sol och massa folk – bevare mig väl! Folk får väl tycka att man är konstig men jag har lagt ned det där med att göra saker för att man ”ska”.

Apropå det så hittade jag en superbra krönika om sommarmåsten och ”semesterkapplöpningen” som startar för många. Håll till godo!

Här kommer ett gäng bilder! Allihop är tagna av min sambo för övrigt. Hur har er helg varit?

Dela gärna!

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på email
Email
0 0 Röster
Vad tyckte du om detta inlägg?
Prenumerera
Meddela mig om
guest
0 Kommentarer
Feedback
Se alla kommentarer

Produkter jag gillar

Innehåller annonslänkar

Mot stress

Probioplex

För magen

Super Magnesium

Bättre sömn

Du kanske också vill läsa:

Prenumerera på bloggen:

Blogg - kategorier